Εβδομαδιαια ενημερωση

Εβδομαδιαια ενημερωση

Την τελευταία ημέρα της εργάσιμης εβδομάδας, Παρασκευή ή Σάββατο ανάλογα, στην ώρα της επιλογής σας, αποστέλλεται η σύνοψη των οικονομικών γεγονότων της εβδομάδας, με συγκριτικά στοιχεία προς την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και την αντίστοιχη εβδομάδα του προηγούμενου έτους. Τα reports απο το ERP είναι σε Excel, και αποστέλλονται αυτόματα στο email σας ως συνημμένο αρχείο.

Αναλυτικότερα αποστέλλονται :

 • Ένα φύλλο με τα σύνολα της εβδομαδιαίας οικονομικής δραστηριότητας : Πωλήσεις σε αξία και ποσότητα, εισπράξεις, πληρωμές, πλήθος παραστατικών πώλησης και πιστωτικών, καθώς και τα τρέχοντα υπόλοιπα πελατών και προμηθευτών. Τα στοιχεία συγκρίνονται με εκείνα της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς και με τα στοιχεία του ίδιας εβδομάδας του προηγούμενου έτους.
 • Σε επόμενο φύλλο, ανάλυση των πωλήσεων ανά υποκατάστημα και μονάδα μέτρησης. Παρουσιάζονται οι πωλήσεις σε όλες τις μονάδες μέτρησης της εφαρμογής.
 • Ένα φύλλο με τα TOP 20 είδη της εβδομάδας και κατάλληλο γράφημα.
 • Ένα φύλλο με τους TOP 20 πελάτες της εβδομάδας και κατάλληλο γράφημα.
 • Ανάλυση των οικονομικών στοιχείων των πελατών, (χρέωση-πιστωση-υπολοιπο-τζίρος) μέχρι σήμερα, ανα λογιστική κατηγορία.
 • Τέλος, τα είδη ανά υποκατάστημα, που πωλήθηκαν μέσα στην εβδομάδα, και το υπόλοιπο τους μειώθηκε κάτω των 10 τεμαχίων. Ουσιαστικά παρουσιάζονται τα προιόντα που το στοκ τους πρέπει να αναπληρωθεί..

 • Drop us a line

  Contact us

  Θα μας βρειτε

  Αθήνα

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  +30 210 6460078

  +30 210 6460078

  notifier.skype

  Επικοινωνειστε μαζι μας  10+11=