Χαρακτηριστικά της υπηρεσίας - διαθέσιμες ενημερώσεις

 • Καθημερινη ενημερωση

  Καθημερινη ενημερωση

  Καθημερινά, στην ώρα της επιλογής σας, αποστέλλεται η σύνοψη των οικονομικών γεγονότων της ημέρας, τόσο για να πληροφορηθείτε όσο και για να προετοιμαστείτε για ενδεχόμενο πρόβλημα.

 • Εβδομαδιαια ενημερωση

  Εβδομαδιαια ενημερωση

  Την τελευταία ημέρα της εργάσιμης εβδομάδας, Παρασκευή ή Σάββατο ανάλογα, στην ώρα της επιλογής σας, αποστέλλεται η σύνοψη των οικονομικών γεγονότων της εβδομάδας, με συγκριτικά στοιχεία προς την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και την αντίστοιχη εβδομάδα του προηγούμενου έτους. Τα reports απο το ERP είναι σε Excel, και αποστέλλονται αυτόματα στο email σας ως συνημμένο αρχείο.

  • Gallery Image 1

  Μηνιαια ενημερωση

  ERP reports σε Excel, αποστέλλονται αυτόματα στο email σας την τελευταία ημέρα του μήνα, στην ώρα της επιλογής σας. Αποστέλλεται η σύνοψη των οικονομικών γεγονότων του μήνα, με συγκριτικά στοιχεία προς τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, καθώς επίσης και με τα προοδευτικά στοιχεία απο την αρχή του έτους, και την σύγκρισή τους με τα στοιχεία του προηγούμενου έτους. Επίσης, παρουσιάζεται μια πλήρης ανάλυση των δαπανών ανά μήνα και κατηγορία δαπάνης.

  • Gallery Image 1

  Δεκαπενθήμερη ενημέρωση

  Λάβετε τα οικονομικά στοιχεία του ERP, με τον καινοτόμο τρόπο του Notifier. Στα μέσα του μήνα, στην ώρα της επιλογής σας, αποστέλλεται η σύνοψη των οικονομικών γεγονότων του προηγούμενου μήνα, με συγκριτικά στοιχεία προς τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, καθώς επίσης και με τα προοδευτικά στοιχεία απο την αρχή του έτους, και την σύγκρισή τους με τα στοιχεία του προηγούμενου έτους. Επίσης, παρουσιάζεται μια πλήρης ανάλυση των δαπανών ανά μήνα και κατηγορία δαπάνης.

Drop us a line

Contact us

Θα μας βρειτε

Αθήνα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 210 6460078

+30 210 6460078

notifier.skype

Επικοινωνειστε μαζι μας15+15=